Verhuur per 2 uur

Maak kennis met de e-chopper en bepaal zelf de route. Of gebruik de chopper om tussen onze horecalocaties te pendelen voor een volgende gang of het dessert. Zo maak je een etentje nét even wat spannender. Als je bij de start opgeeft waar je naartoe gaat, zorgen wij dat het tafeltje al voor je klaar staat.

€ 30

Verhuur per 3 uur

Kies eens voor een aantal wat minder bekende fietspaden in onze omgeving. Onze zelf ontwikkelde route leidt je langs de schattige dorpjes Renswoude en Scherpenzeel, en tikt ook net even de grens van Veenendaal aan. Prachtige natuur, maar net even anders dan je gewend bent. Laat je verrassen!

€ 35

Geen rijbewijs, geen probleem!

Ben je niet in bezit van een rijbewijs. Geen punt vraag naar onze fatbikes. Bij de locaties: De Grebbelounge, De Bijenmarkt maar ook bij Fietsverhuur Veenendaal zijn deze super stoere fietsen in de look en feel van de choppers te boeken. Zo kan iedereen dezelfde rit maken. De fatbikes hebben nl. elektrische ondersteuning en daarmee houd je de choppers gewoon bij. Wedden dat je moeite hebt deze fiets aan het eind van de rit weer in te leveren!

Arrangementen

Kijk ook even bij onze arrangementen. Maak je dagje uit nog completer. Geniet van het lekkers wat de verschillende horeca locaties kunnen bieden en profiteer van onze speciale prijzen. Hou je van actie? In samenwerking met Sport Totaal uit Veenendaal organiseren we speciale combinatie tochten. Denk eens aan een leuke teambuilding of bijzonder vrijgezellenfeest. Zelf geen ideeën? Vraag vooral naar onze tips.