Verhuur per 2 uur

Maak kennis met de e-chopper en bepaal zelf de route. Of gebruik de chopper om tussen onze horecalocaties te pendelen voor een volgende gang of het dessert. Zo maak je een etentje nét even wat spannender. Als je bij de start opgeeft waar je naartoe gaat, zorgen wij dat het tafeltje al voor je klaar staat.

€ 25

Verhuur per 3 uur

Kies eens voor een aantal wat minder bekende fietspaden in onze omgeving. Onze zelf ontwikkelde route leidt je langs de schattige dorpjes Renswoude en Scherpenzeel, en tikt ook net even de grens van Veenendaal aan. Prachtige natuur, maar net even anders dan je gewend bent. Laat je verrassen!

€ 30

Verhuur per 4 uur

Geen tijdsdruk, onvergetelijk mooie natuur, de wind in je haren… En dan geruisloos en ecologisch verantwoord rijden over de mooie dijken langs de Rijn. Maak kennis met de mooie buitens die verscholen liggen in de bossen. Bezoek bijvoorbeeld het mooie kasteel van Amerongen – je hebt er alle tijd voor.

€ 37,50

Verhuur per 5 uur

Een uitgestrekte dag chopperen ligt aan je voeten. Thuis geniet je al van de voorpret van het uitzetten van je dagje uit. Je hebt alle tijd om onderweg te genieten van alles wat onze omgeving speciaal maakt – en om bijvoorbeeld een picknickpauze te houden. Zelf geen ideeën? Vraag vooral naar onze tips.

€ 45