IMG-20200828-WA0013

Een primeur voor de personeelsuitjes!

Het juiste personeelsuitje heeft altijd een positieve impact. Het vergroot de sfeer en saamhorigheid op de werkvloer. Het is een vorm van teambuilding, simpelweg door samen te genieten en iets te ondernemen. Reden genoeg om dit jaar eens unieks te doen. En laten we eerlijk zijn: wie van jullie heeft er nou al gechopperd?

Met onze choppers maak je een unieke rit, en na afloop kunnen jij en je collega’s gezellig genieten van een lekkere borrel maaltijd bij een van onze startlocaties. Doe je liever iets actievers? Door onze samenwerking met Outdoorpark Overberg vinden we altijd iets dat bij jullie past – zelfs op locatie. Zoek je dus iets bijzonders voor je event dat naadloos aansluit bij jullie bedrijfscultuur, vraag dan vooral naar de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

1. Maatwerk

Onze kracht zit in ons maatwerkprogramma: we denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s alles uit de dag halen wat erin zit. We hebben veel ideeën en barsten van de mogelijkheden, en we nemen je graag het werk uit handen.

2. Saamhorigheid

Alsof het maatwerk nog niet genoeg is, houden we altijd rekening met individuele verschillen tussen jou en je collega’s.
We willen dat de dag een uitdaging is voor iedereen, van de diehard sportieveling tot de kunst- en cultuurliefhebber.

3. Beleven

Onze ecologische e-choppers doorbreken geruisloos de dagelijkse ratrace. Vrolijke activiteiten en heerlijke gerechten versterken het teamgevoel. Na afloop kunnen jullie terugkijken op een supergeslaagde dag waarover waarschijnlijk nog lang gesproken wordt.

Wat klanten zeggen ...

Waarom Going on Wheels?

Ecologisch en modern

Onze choppers zijn 100% elektronisch – en toch maken ze via de Solex ook een knipoog naar het verleden. Voorbijgangers zullen je bewonderend nakijken en zich afvragen waarop je nou precies rijdt.

Jarenlange ervaring

De choppers zijn nieuw, maar wij organiseren al jaren allerlei feesten en familie-uitjes. We weten dus hoe je er een gezellige dag van maakt, en onze koks maken de lekkerste gerechten.

Beleving op topniveau

Onze medewerkers streven altijd naar optimale veiligheid en de allerhoogste kwaliteit. Allemaal zijn we heel gedreven om jou en je collega’s precies te bieden wat jullie zoeken in een bedrijfsuitje.

Wel 5 startlocaties

Er is altijd wel een startlocatie die goed past bij de wensen van jou en je collega’s. Al onze unieke startlocaties zijn goed bereikbaar en hebben ruime parkeermogelijkheden.