Going on Wheels heeft maar liefst vijf locaties

Met andere woorden: vijf plekken waar je kunt beginnen aan je geruisloze tocht door de natuur. Al die vijf plekken hebben een unieke ligging, alsof ze elk een andere eigenschap van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug benadrukken.

Eén ding hebben al onze startlocaties gemeen: bij de start krijg je altijd een heldere uitleg over waar je bij het rijden op de e-chopper allemaal op moet letten, en een duidelijke instructie met do’s and don’ts om optimaal en veilig op een chopper aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Let op: bij vertrek vragen wij je om je brommer- of B-rijbewijs aan ons te laten zien. Vergeet die dus niet mee te nemen – dan kun je daarna op pad voor een heerlijk dagje toeren!

Waar vind je ons?

Pannenkoekenhuizen

De Bijenmarkt, Nieuwenweg-Noord 267, Veenendaal

Bergzicht, Doornseweg 23, Woudenberg

De Langenberg, Arnhemseweg 120, Ede

Grebbelounge

Restaurant Grebbelounge,

Buursteeg 2, Renswoude

(bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum)

Fietsenverhuur Veenendaal

Fietsverhuur Veenendaal,

dochter van Sport Totaal

De Schutterij 17, Veenendaal

Welke locatie kies jij?

Pannenkoekenhuis De Langenberg

Pannenkoekenhuis De Langenberg is al jaren een begrip in Ede. Begin de dag met een kop koffie en stap op de e-chopper om de Ginkelse heide te verkennen. Daar vind je onder andere een van de oudste windmolens van Nederland: de Doesburgermolen. En als je verder rijdt, kom je langs allerlei leuke Veluwse dorpjes: Lunteren, Wekerom, Harskamp en Otterlo.

Pannenkoekenhuis Bergzicht

Pannenkoekenhuis Bergzicht ligt aan de rand van het bos, vlak bij de Leusderheide. Toer langs het water tot aan Amerfoort en rijd vervolgens weer terug door de oostelijke bossen van de Leusderheide; tussen Woudenberg en Leusden kom je langs het Valleikanaal. En je kunt je rit bij de startlocatie afsluiten met een ambachtelijk gebakken pannenkoek!

Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt

Vanaf Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt ligt de Utrechtse Heuvelrug – met haar talloze landgoederen en levendige dorpen – binnen handbereik. Leer alles over het dorp Veenendaal, de Grift (het Valleikanaal) en natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Ontspan na de tocht op het terras en geniet van wat de koks speciaal voor jou klaarmaken.

Restaurant De Grebbelounge

Op de chopper geniet je van de kleine dijkjes die ooit de waterlinie vormgaven. Bewonder kasteel Renswoude en landgoed Prattenburg, en beleef de historie in het Grebbeliniebezoekerscentrum. Pal ernaast vind je De Grebbelounge. De naam zegt het al: loungen is hier een geweldige ervaring. Start ermee, of sluit je chopperrit er juist mee af.

Fietsverhuur Veenendaal

Fietsverhuur Veenendaal is een dochter van het Organisatiebureau Sport Totaal in Veenendaal. Hier kun je chopperen in combinatie met sportieve arrangementen – op het outdoorpark in Overberg of op een van onze andere locaties. Het kan zelfs bij jou voor de deur! Zo maak je van je familiedag of personeelsfeest een unieke ervaring. Niets is te gek.

Nieuwe locaties

Bij Going on Wheels zijn we constant op zoek naar nieuwe startlocaties voor de e-chopper om jou te verrassen en je uitje nóg beter, leuker en onvergetelijker te maken. Zo’n zoektocht naar een volgend uniek plekje kost tijd, maar blijf ons vooral volgen. Wie weet staat hier de volgende keer dat je aanklopt dan wel een parel van een nieuwe start!

Wat klanten zeggen ...