E-chopper huren in Ede? Going on Wheels is er voor jou

E-chopper huren in Ede

Vind je Solex rijden leuk, maar wil je eigenlijk iets doen wat nog stoerder is? Kies er voor om een e-chopper te huren in Ede! Heerlijk erop uit met vrienden, familie of collega’s. Een topactiviteit voor met z’n tweeën, maar ook voor grotere groepen. Ga cultuur snuiven in de verschillende dorpjes in de omgeving, rijd door de bossen en over de mooie vlaktes. Huur je e-choppers in Ede bij Pannenkoekenhuis De Langenberg.

Startlocatie in Ede

Pannenkoekenhuis De Langenberg is al jaren een begrip in Ede. Begin de dag met een kop koffie en stap op de e-chopper om natuurreservaat de Ginkelse Heide te verkennen. Daar vind je onder andere een van de oudste windmolens van Nederland: de Doesburgermolen. En als je verder rijdt, kom je langs allerlei leuke Veluwse dorpjes: Lunteren, Wekerom, Harskamp en Otterlo. Je mag natuurlijk zelf een route verzinnen. Maar heb je geen zin om zelf iets te bedenken, dan kun je gebruikmaken van onze arrangementen.

Duidelijke instructies

Voordat je daadwerkelijk op pad kunt gaan met de e-chopper, krijg je van ons duidelijke instructies mee. Zo kun je optimaal en veilig aan het verkeer deelnemen. Verder vragen wij je om je brommer of B-rijbewijs mee te nemen en ons te laten zien. Zodra dat in orde is, kun je lekker op pad voor een heerlijk dagje toeren.

Geniet en huur een e-chopper in Ede

De kleurrijke, glimmende looks van onze e-choppers zijn populair:

  • Ze hebben net zoveel flair als de nostalgische Solex. Bovendien zijn ze vele malen stoerder!
  • Je kunt een e-chopper al huren vanaf één exemplaar, maar ook meer dan 50 stuks is geen probleem.
  • Het is one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies.

Wil jij er ook op uitgaan? Voor een e-chopper huren in Ede kom je naar Going on Wheels.

Hoe werkt het?

1. Organisatie

Iets organiseren is voor de één een enorme uitdaging, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen. Hoor je bij de eerste categorie en ben je toch in de organisatie van jullie uitje beland? Laat ons je dan helpen. Samen zetten we een topdag op poten.

2. Voorpret

Alles is geregeld en de hele dag staat in de startblokken. Iedereen reageert enthousiast op je hippe en ecologisch verantwoorde plannen. Dat is hoe voorpret hoort te zijn! Leuke reacties en samen ontspannen vooruitkijken naar dat wat gaat komen.

3. Fun

Eindelijk is het zover! Vandaag is jullie dag. Jullie gaan genieten van de naadloos op elkaar afgestemde programmaonderdelen – soms met een knipoog naar het Solex-verleden, maar altijd hip en happening. Geniet van onze e-choppers, en van elkaar!

Wat klanten zeggen ...

Waarom Going on Wheels?

Hip en helemaal van nu

Wie wil er nou niet met vrienden of familie geruisloos rijden door en genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft? Daar staat de Utrechtse Heuvelrug bekend om!

Sportieve uitjes en lekker eten

De choppers zijn nieuw, maar wij organiseren al jaren allerlei feesten en familie-uitjes. We weten dus hoe je er een gezellige dag van maakt, en onze koks maken de lekkerste gerechten.

Gedreven en betrokken

Veiligheid, kwaliteit en service vinden we bij Going on Wheels heel belangrijk. Voor ons is het de ultieme uitdaging om jouw familiedag, vriendenuitje of feest onvergetelijk te maken.

Bijzondere en mooie start locaties

Er is altijd wel een startlocatie die goed past bij de wensen van jou en je familie of vrienden. Al onze unieke startlocaties zijn goed bereikbaar en hebben ruime parkeermogelijkheden.