Een hippe activiteit organiseren

Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een vriend(inn)enweekend, een schoolreisje, een reünie… Er is altijd wel een goeie reden te bedenken om met z’n allen een toffe activiteit te boeken. Bij Going on Wheels kan dat op het hipste voertuig van 2020. Of jullie nou met vijf of met vijftig man zijn, bij ons zijn jullie meer dan welkom.

Een vraag die ons vaak gesteld wordt, is: is er nog wel groepsdynamiek mogelijk als iedereen op een eigen chopper zit? Ons antwoord luidt dan altijd: zeker weten! Rijd een route bijvoorbeeld eens in twee richtingen, dan kom je elkaar onderweg een aantal keer tegen. Of koers gezellig richting een afgesproken locatie, om daar samen te genieten van een combinatie-arrangement. We verzinnen geregeld totaal nieuwe activiteiten die je nergens anders zult zien, en die je ook kunt combineren met de lekkerste gerechten. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hoe werkt het?

1. Organisatie

Iets organiseren is voor de één een enorme uitdaging, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen. Hoor je bij de eerste categorie en ben je toch in de organisatie van jullie uitje beland? Laat ons je dan helpen. Samen zetten we een topdag op poten.

2. Voorpret

Alles is geregeld en de hele dag staat in de startblokken. Iedereen reageert enthousiast op je hippe en ecologisch verantwoorde plannen. Dat is hoe voorpret hoort te zijn! Leuke reacties en samen ontspannen vooruitkijken naar dat wat gaat komen.

3. Fun

Eindelijk is het zover! Vandaag is jullie dag. Jullie gaan genieten van de naadloos op elkaar afgestemde programmaonderdelen – soms met een knipoog naar het Solex-verleden, maar altijd hip en happening. Geniet van onze e-choppers, en van elkaar!

Wat klanten zeggen ...

Waarom Going on Wheels?

Hip en helemaal van nu

Wie wil er nou niet met vrienden of familie geruisloos rijden door en genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft? Daar staat de Utrechtse Heuvelrug bekend om!

Sportieve uitjes en lekker eten

De choppers zijn nieuw, maar wij organiseren al jaren allerlei feesten en familie-uitjes. We weten dus hoe je er een gezellige dag van maakt, en onze koks maken de lekkerste gerechten.

Gedreven en betrokken

Veiligheid, kwaliteit en service vinden we bij Going on Wheels heel belangrijk. Voor ons is het de ultieme uitdaging om jouw familiedag, vriendenuitje of feest onvergetelijk te maken.

Bijzondere en mooie start locaties

Er is altijd wel een startlocatie die goed past bij de wensen van jou en je familie of vrienden. Al onze unieke startlocaties zijn goed bereikbaar en hebben ruime parkeermogelijkheden.