E-chopper huren in Woudenberg? Kom naar Going on Wheels

E-chopper huren in Woudenberg

Wil je heerlijk genieten van de mooie natuur op de Utrechtse Heuvelrug? Lekker de zon op de snoet en toeren door verschillende dorpjes in de omgeving? Kom een e-chopper huren in Woudenberg als jij dit ook wilt! De e-chopper is de moderne variant van de Solex. Met deze stoere tweewieler kun je geheel ontspannen de verschillende plekken in de regio gaan ontdekken. Wil jij samen met je vrienden, familie of collega’s erop uit gaan? Huur je e-choppers in Woudenberg bij Pannenkoekenhuis Bergzicht.

Geruisloos genieten op de e-chopper

Fluitende vogeltjes. Een konijn die zich snel door het gras beweegt. Met de e-chopper kom je op de mooiste plekjes en ontdek je al het moois wat de natuur jou te bieden heeft. De e-chopper is namelijk geruisloos en ook nog eens milieuvriendelijk. Op het ene moment rijd je door de bossen en op een ander moment door een historisch gedeelte van een stad. Heerlijk cultuur snuiven. Wil je daarna even uitrusten en genieten van wat eten en drinken? Geen probleem. Wij hebben verschillende arrangementen, waarbij je ook langs verschillende eet- en drinkgelegenheden komt.

Geniet en huur een e-chopper in Woudenberg

De kleurrijke, glimmende looks van onze e-choppers zijn populair:

  • Ze hebben net zoveel flair als de nostalgische Solex. Bovendien zijn ze vele malen stoerder!
  • Je kunt een e-chopper al huren vanaf één exemplaar, maar ook meer dan 50 stuks is geen probleem.
  • Het is one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies.

Het startpunt voor de e-choppers is in Woudenberg bij Pannenkoekenhuis Bergzicht. Van tevoren krijg je duidelijke instructies met do’s and don’ts om optimaal en veilig op een chopper aan het verkeer te kunnen deelnemen. Bij vertrek vragen wij je om je brommer- of B-rijbewijs aan ons te laten zien. Vergeet die dus niet mee te nemen. Daarna kun je op pad voor een heerlijk dagje toeren! Wil je samen met je collega’s, vrienden of familie lekker gaan toeren? Voor e-chopper verhuur kom je naar Going on Wheels.

Hoe werkt het?

1. Organisatie

Iets organiseren is voor de één een enorme uitdaging, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen. Hoor je bij de eerste categorie en ben je toch in de organisatie van jullie uitje beland? Laat ons je dan helpen. Samen zetten we een topdag op poten.

2. Voorpret

Alles is geregeld en de hele dag staat in de startblokken. Iedereen reageert enthousiast op je hippe en ecologisch verantwoorde plannen. Dat is hoe voorpret hoort te zijn! Leuke reacties en samen ontspannen vooruitkijken naar dat wat gaat komen.

3. Fun

Eindelijk is het zover! Vandaag is jullie dag. Jullie gaan genieten van de naadloos op elkaar afgestemde programmaonderdelen – soms met een knipoog naar het Solex-verleden, maar altijd hip en happening. Geniet van onze e-choppers, en van elkaar!

Wat klanten zeggen ...

Waarom Going on Wheels?

Hip en helemaal van nu

Wie wil er nou niet met vrienden of familie geruisloos rijden door en genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft? Daar staat de Utrechtse Heuvelrug bekend om!

Sportieve uitjes en lekker eten

De choppers zijn nieuw, maar wij organiseren al jaren allerlei feesten en familie-uitjes. We weten dus hoe je er een gezellige dag van maakt, en onze koks maken de lekkerste gerechten.

Gedreven en betrokken

Veiligheid, kwaliteit en service vinden we bij Going on Wheels heel belangrijk. Voor ons is het de ultieme uitdaging om jouw familiedag, vriendenuitje of feest onvergetelijk te maken.

Bijzondere en mooie start locaties

Er is altijd wel een startlocatie die goed past bij de wensen van jou en je familie of vrienden. Al onze unieke startlocaties zijn goed bereikbaar en hebben ruime parkeermogelijkheden.