E-chopper huren in Utrecht? Kom naar Going on Wheels

E-chopper huren in Utrecht

Wil je gaan toeren op de Utrechtse Heuvelrug en cultuur snuiven in de levendige dorpen? Wil je op de e-chopper genieten van kleine dijkjes die ooit de waterlinie vormgaven en de historie induiken van de Grebbelinie? Of wil je een tocht maken door de oosterlijke bossen van de Leusderheide? Voor een e-chopper huren in Utrecht kom je naar Going on Wheels.

Maar liefst vijf startlocaties

Wij hebben vijf startlocaties (waarvan vier in de provincie Utrecht), waar je kunt beginnen aan jouw geruisloze tocht door de natuur. Ze hebben elk hun eigen unieke ligging. Alsof ze elk een andere eigenschap van de natuur op de Utrechtse Heuvelrug benadrukken. Vanaf de volgende locaties kun je starten:

  • Fietsverhuur Veenendaal: hier kun je chopperen in combinatie met sportieve arrangementen – op het outdoorpark in Overberg of op één van onze andere locaties.
  • Pannenkoekenhuis Bergzicht: ligt aan de rand van het bos, vlakbij de Leusderheide. Toer langs het water tot aan Amersfoort en rijd langs het Valleikanaal weer terug. Je kunt de rit afsluiten met een ambachtelijk gebakken pannenkoek.
  • Pannenkoekenhuis De Bijenmarkt: toer op de Utrechtse Heuvelrug langs de talloze landgoederen en door de levendige dorpen. Leer alles over Veenendaal, de Grift (het Valleikanaal) en natuurgebied de Binnenveldse Hooilanden. Geniet na op het terras.
  • Restaurant De Grebbelounge: bewonder Kasteel Renswoude en Landgoed Prattenburg. Ga terug in de historie met een bezoek aan het Grebbeliniebezoekerscentrum. Daarna lekker loungen? Je bent van harte welkom.
  • Pannenkoekenhuis De Langenberg: al jaren een begrip in Ede. Ga van start met een kop koffie en pak vervolgens de e-chopper voor een rit over de Ginkelse Heide. Breng een bezoek aan de oude Doesburgermolen en rijd door dorpjes, zoals Lunteren, Harskamp en Otterlo.

Kom een e-chopper huren in Utrecht en geniet

Wil jij dit meemaken? Kom een e-chopper huren in Utrecht bij Going on Wheels. Stippel simpelweg een mooie route uit en las een pauze in als jij dat wilt. Geen zin om zelf iets te bedenken? Kies voor een arrangement. Van tevoren krijg je altijd een heldere uitleg met duidelijke instructies. Ook moet je jouw brommer of B-rijbewijs kunnen laten zien. Vervolgens kun je heerlijk op pad! Wil jij ook gaan toeren? Reserveer direct. Ook voor vragen kun je contact opnemen.

Selecteer jouw uitje en boek direct!

Hollandse Hei toer

Begin je tour met een lekkere kop koffie of thee en bereid je voor op een fantastische tocht. Rij een heerlijke route geniet met al je zintuigen van de prachtige Edese heide.
En als je klaar bent met de Hei- tour, geniet je in het pannenkoekenhuis van een consumptie naar keuze en een geweldige ambachtelijke pannenkoek (max 3 ingrediënten ). Deze rit start bij ons Pannenkoekenhuis De Langenberg in Ede.

Tijdsduur: ongeveer 3½ a 4 uur - € 39,50

Direct boeken

Coffee and Ride

Start met een heerlijk geurende kop koffie of thee heerlijk met appelgebak en slagroom of een chocolade brownie. Geniet daarna van een van onze ritten. Iedere start locatie heeft zijn eigen highlights. Je kunt dus kiezen voor een “cultuurrit”, bosrit of maak kennis met de omgeving van het dorpje Renswoude. Ben je uitgereden, dan kun je op een van onze locaties nog nagenieten onder het genot van een hapje en/of drankje.

Tijdsduur: ongeveer 3 uur - € 31,50

Direct boeken

Pannenkoeken tocht

Start een echte bosrit over het landgoed Den Treek-Henschoten en schuif na afloop aan bij Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een ambachtelijke luxe pannenkoek (max 3 ingrediënten) en een consumptie naar keuze.

Bezoek daarna dan nog het natuureducatiecentrum van het landgoed en maak kennis met de schapen, het bosbeheer en de bosbouw.

Tijdsduur: ongeveer 2½ uur - € 35,-

Direct boeken

Jaarkalender - steeds weer een wisselend aanbod!

Waarom Going on Wheels?

Vebon

Wij zijn lid van de Vebon en TüV certificeert,

TüV

Hierdoor ben je verzekerd van professionele buitensport.