IMG-20210112-WA0003 bewerkt

Onze Arrangementen

Het juiste uitje uitzoeken wordt een stuk eenvoudiger door te kiezen uit onze standaard arrangementen.

In onze jaarkalender staan steeds weer nieuwe uitjes die de schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug op dat moment laten zien.

Het wordt hoe dan ook genieten van steeds weer een originele en leuke activiteit. Reden genoeg om er snel op uit te trekken.

Je maakt een bijzondere en unieke rit vanuit leuke startlocaties. Waar je direct ook kan genieten van heerlijke horeca! Ben jij ook graag lekker actief bezig en ontdek je graag nieuwe dingen. Dan zijn onze arrangementen beslist iet voor jou.

Selecteer jouw uitje en boek direct!

Winterrit, 2 uurs rit

We ontvangen je graag met een lekkere kop koffie of thee als voorbereiding op een fantastische tocht. Na afloop geniet je nog even na waarbij we je graag onze overheerlijke erwtensoep of een broodje warme rookworst serveren.

Tijdsduur: ongeveer 3 uur (rit 2 uur) - € 37,00

Direct boeken

Coffee and Ride, 3 uurs rit

Start voordat u uw rit begint met een heerlijk geurende kop koffie of thee, samen met een vers gebakje. Geniet daarna van een van onze ritten in het tijdvak dat u heeft opgegeven.

Tijdsduur: ongeveer 3½ uur (rit 3 uur) - € 31,50

Direct boeken

Team - Toer - Uitje

Een teambuilding met de collega's saai? Bij ons is het dat zeker niet! Onder leiding van onze instructeur gaan jullie aan de slag om jullie team op een hoger level te helpen. Tijdens onze e-chopper rit combineren we 3 uitdagende opdrachten. Die jullie samen gaan oplossen.

Tijdsduur: ongeveer 2½ uur à 3 uur - Prijs op aanvraag.

Offerte aanvragen

Pannenkoekenrit, 2 uurs rit.

We verwelkomen jullie met koffie of thee met koek. Vervolgens rijden jullie een rit door onze omgeving en prachtige natuur.
Bij terugkomst sluit je het uitje af met een pannenkoek (2 ingrediënten naar keuze).

Tijdsduur: ongeveer 3 uur (rit 2 uur), - € 42,25

Direct boeken

Na je boeking ontvang je een bevestiging. De opgegeven tijden zijn de daadwerkelijke rijtijden. Kom tijdig, zodat je vooraf en achteraf voldoende tijd hebt voor de andere onderdelen van het arrangement?

We vertrouwen erop dat de overheid de lock-down niet verder zal verzwaren. Valt dit tegen verzorgen wij een heerlijke to-go versie, vooraf voor de koffie, maar ook achteraf voor onze pannenkoeken, soep of broodjes.

Waarom Going on Wheels?

Vebon

Wij zijn lid van de Vebon en TüV certificeert,

TüV

Hierdoor ben je verzekerd van professionele buitensport.