E-chopper huren in Veenendaal

Kom een e-chopper huren in Veenendaal en ga op ontdekkingstocht! Geniet van cultuur, natuur of een teambuildingactiviteit. Net wat jij wil.

Stoer en geruisloos

Mogelijk ben je al bekend met de Solex. Maar nu is er ook de stoere e-chopper:

  • Net zoveel flair, mooie brede banden…en nog geruisloos ook.
  • Het is volledig elektrisch, dus je bent ook ecologisch verantwoord bezig.
  • Het is one size fits all, dus geen gedoe met framehoogtes of dames- en herenversies.
  • Je kunt een e-chopper al huren vanaf één exemplaar, maar ook meer dan 50 stuks is geen probleem.

 

Rijd over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug en maak kennis met de mooie natuurgebieden en de levendige dorpjes.

Combineer het rijden met sportieve arrangementen

Going on Wheels werkt samen met Organisatiebureau Sport Totaal in Veenendaal. Hier kun je chopperen in combinatie met sportieve activiteiten. Dit kan op het outdoorpark in Overberg of op één van onze andere locaties. Het kan zelfs bij jou voor de deur! Zo maak je van je familiedag of personeelsfeest een unieke ervaring. Niets is te gek. Bel of mail ons gerust om jouw wensen te bespreken, zodat we het helemaal kunnen inrichten zoals jij dat wilt.

Binnen een ruime actieradius precies doen waar je zin in hebt

Met de e-chopper zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos: stippel simpelweg een mooie route uit en las een pauze in als jij dat wilt. Bezoek bezienswaardigheden onderweg, geniet van een picknick of maak juist een lekker lange route dwars door de mooiste natuur van de regio. Heb je geen zin om zelf iets te bedenken? Kies dan één van onze speciale arrangementen. Zo kun je op verschillende plekken langs de routes genieten van een hapje en een drankje.

.

Kom jouw e-chopper huren in Veenendaal en geniet!

Voordat je daadwerkelijk op pad kunt gaan met de e-chopper, krijg je van ons duidelijke instructies mee. Zo kun je optimaal en veilig aan het verkeer deelnemen. Verder vragen wij je om je brommer of B-rijbewijs mee te nemen en ons te laten zien. Zodra dat in orde is, kun je lekker op pad voor een heerlijk dagje toeren. Wil je dus samen met je collega’s, vrienden of familie lekker gaan toeren? Kom een e-chopper huren in Veenendaal bij Going on Wheels.

E-chopper reserveren?

(0318) 510617

of via Whatsapp 06-22507027
info@goingonwheels.nl