IMG-20210112-WA0003 bewerkt

Onze Arrangementen

Het juiste uitje uitzoeken wordt een stuk eenvoudiger door te kiezen uit onze standaard arrangementen.

In onze jaarkalender staan steeds weer nieuwe uitjes die de schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug op dat moment laten zien.

Het wordt hoe dan ook genieten van steeds weer een originele en leuke activiteit. Reden genoeg om er snel op uit te trekken.

Je maakt een bijzondere en unieke rit vanuit leuke startlocaties. Waar je direct ook kan genieten van heerlijke horeca! Ben jij ook graag lekker actief bezig en ontdek je graag nieuwe dingen. Dan zijn onze arrangementen beslist iet voor jou.

Selecteer jouw uitje en boek direct!

Hollandse Hei toer

Begin je tour met een lekkere kop koffie of thee en bereid je voor op een fantastische tocht. Rij een heerlijke route geniet met al je zintuigen van de prachtige Edese heide.
En als je klaar bent met de Hei- tour, geniet je in het pannenkoekenhuis van een consumptie naar keuze en een geweldige ambachtelijke pannenkoek (max 3 ingrediënten ). Deze rit start bij ons Pannenkoekenhuis De Langenberg in Ede.

Tijdsduur: ongeveer 3½ a 4 uur - € 39,50

Direct boeken

Coffee and Ride

Start voordat u uw rit begint met een heerlijk geurende kop koffie of thee, samen met een vers gebakje. Geniet daarna van een van onze ritten in het tijdvak dat u heeft opgegeven. Iedere start locatie heeft zijn eigen highlights. Je kunt dus kiezen voor een “cultuurrit”, bosrit of maak kennis met de omgeving van het dorpje Renswoude. Ben je uitgereden, dan kun je op een van onze locaties nog nagenieten onder het genot van een hapje en/of drankje (dit is niet in de prijs inbegrepen).

Tijdsduur: ongeveer 3 uur - € 31,50

Direct boeken

Pannenkoeken tocht

Start een echte bosrit over het landgoed Den Treek-Henschoten en schuif na afloop aan bij Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een ambachtelijke luxe pannenkoek (max 3 ingrediënten) en een consumptie naar keuze.

Bezoek daarna dan nog het natuureducatiecentrum van het landgoed en maak kennis met de schapen, het bosbeheer en de bosbouw.

Tijdsduur: ongeveer 2½ uur - € 35,-

Direct boeken

Waarom Going on Wheels?

Vebon

Wij zijn lid van de Vebon en TüV certificeert,

TüV

Hierdoor ben je verzekerd van professionele buitensport.